"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

ΒΗΤΑΣ ΑΕ – Tα πάντα για το αυτοκίνητο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ΒΗΤΑΣ ΑΕ προσφέρει συντήρηση αυτοκινήτων, επισκευή και διάγνωση πιθανών δυσλειτουργιών και βλαβών καθώς και υπηρεσίες φανοποιείου και βαφείου για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των αυτοκινήτων.
Η καθετοποιημένη μονάδα προσφέρει άμεση λύση με μια μόνο επίσκεψη και εγγυάται άριστες υπηρεσίες σε προσιτή τιμή, με διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να εντοπίζουμε τυχόν προβλήματα στο αυτοκίνητό σας όσο πιο γρήγορα και ακριβέστερα γίνεται.
Η εγγύηση των εργασιών  και των ανταλλακτικών  είναι δεδομένη και παρέχεται εγγράφως.
Η ΒΗΤΑΣ ΑΕ λειτουργεί πάνω σε συγκεκριμένα πρότυπα (standards) και προδιαγραφές ώστε όλο το προσωπικό της να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τον πελάτη της είτε αυτός είναι ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου είτε είναι ένας επαγγελματίας μηχανικός αυτοκινήτων που επιθυμεί να αγοράζει ανταλλακτικά αλλά και τεχνογνωσία από την ΒΗΤΑΣ ΑΕ.
Η ΒΗΤΑΣ ΑΕ προσφέρει επίσης οδική βοήθεια και κάλυψη των αυτοκινήτων σας μέσω του τμήματος ασφάλισης των αυτοκινήτων/οχημάτων σας, παρέχοντας και αυτοκίνητο αντικατάστασης του δικού σας μέχρι να σας παραδοθεί το δικό σας επιδιορθωμένο.
Φωτογραφία του χρήστη ΒΗΤΑΣ Α.Ε.
Περιφερειακή Οδός Λάρισας – Καρδίτσας
Τρίκαλα
Η καθετοποιημένη μονάδα  διαθέτει επίσης :
• Τοποθέτηση εξελιγμένου συστήματος υγραεριοκίνησης
Service και καθαρισμό συστήματος κλιματισμού
Ελαστικά όλων των εταιριών (Pirelli – Michelin – Goodyear – Bridgestone – Continental – Uniroyal – Dunlop – Toyo – Yokohama) στις καλύτερες τιμές της αγοράς
Αμορτισέρ για κάθε τύπο οδήγησης
Ζυγοστάθμιση Ευθυγράμμιση
• Τεράστια παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων
Ασφάλειες οχημάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης