"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Βλαχάβα Καλαμπάκας: Την Τρίτη η δίκη του άνδρα που απαγχόνισε τον σκύλο του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων η υπόθεση απαγχονισμού ενός σκύλου από τον ιδιοκτήτη του κοντά στο χωριό Βλαχάβα της Καλαμπάκας που συνέβη στις 4 Οκτωβρίου του 2012. Ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων, που κατήγγειλε τον δράστη, είναι ο Σπύρος Κατσιμάλης ο οποίος επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να ενημερώσει πως έφτασε επιτέλους η ώρα να αποφανθεί η δικαιοσύνη σχετικά και με αυτό το έγκλημα.

Θυμίζουμε ότι δράστης ενώπιον μιας παρέας φίλων που έκαναν περιήγηση στην περιοχή με τα οχήματα τους παραδέχτηκε ότι κρέμασε τον σκύλο του για παραδειγματισμό, «Γιατί δεν έκανε καλά!».

Στο βίντεο που τράβηξε ο κ. Κατσιμάλης ο δράστης αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος είναι δικός του, τον είχε δεμένο και εκεί και αυτός κρεμάστηκε μόνος του.

Οι άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας πήγαν στην περιοχή μετά την καταγγελία, που έγινε αρχικά τηλεφωνικά, αλλά είπαν ότι δεν βρήκαν το πτώμα του ζώου.

Ο κ. Κατσιμάλης τελικά έκανε την καταγγελία στο Α.Τ. Βραχατίου Κορινθίας την επόμενη μέρα – παρέδωσε και το DVD με το σχετικό βίντεο – και ενώπιον του τότε διοικητή του Α.Τ. Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, άνοιξε ο φάκελος της υπόθεσης.

Στο απαγχονισμένο ζώο ο δράστης δεν είχε περάσει μόνο το σχοινί με το οποίο το έπνιξε, αλλά του είχε δέσει και τη γνάθο, προφανώς για να μην μπορεί να υπερασπιστεί τη ζωή του δαγκώνοντας τον…

Ο κ. Κατσιμάλης δημοσίευσε αρχικά αυτό που έζησε στην ιστοσελίδα www.off-road.gr και εκεί αναφέρε ότι μεγαλύτερη λύπη του προκάλεσε το γεγονός πως οι ντόπιοι για να τον αποτρέψουν, ώστε να μην καταθέσει καταγγελία, του έλεγαν: «Δε φταίει αυτός, έτσι έχει μάθει».

Πηγή:  www.zoosos.gr

ΣΗΜ.: Δεν μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε το απαγχονισμένο ζώο. Αν κάποιος αντέχει, ας ανατρέξει στο πρωτότυπο κείμενο, κάτι το οποίο δεν συστήνουμε.
trikkipress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης