"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

lafarm

Σχετικά άρθρα


Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρα της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας. Σϋμφωνα με το seleo.gr η αστυνομία βρήκε αρχικά την πινακίδα του  αυτοκινήτου κι ένα κομμάτι του προφυλακτήρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν εκτός οχήματος. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν αρχικά και τη κόρη και σε εξέλιξη βρίσκεται η επίχειρηση ανάρσυρσης της μητέρας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η μητέρα της μαθήτριας Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη 17 χρόνων την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Και από εκεί και πέρα σιωπή και ανησυχία.

Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

Εξαφάνιση 17χρονης: «Θα αυτοκτονήσω, δεν αντέχω» είπε η μητέρα πριν εξαφανιστούν

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ». Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του “Χαμόγελου του Παιδιού” και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, Σια Κακαρούμπα, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ο οργανισμός δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά ύστερα από τέσσερις ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης