"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Βόλος: Προπηλάκισαν κλιμάκιο ελεγκτών για «μαύρη» εργασία

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, για να δώσει τα στοιχεία του προσωπικού του σε ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας.Ο λόγος για ένα ιδιοκτήτη επιχέιρησης εστιάσης που δραστηροποιείται στον Βόλο.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, περιφερειακά της πόλης, στο οποίο οι ελεγκτές πήγαν για έλεγχο. Αρχικά ο ιδιοκτήτης αρνούνταν να δώσει στους ελεγκτές τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, κλήθηκε η Αστυνομία και επί τόπου πήγαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ στο κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τελικά αναγκάστηκε να δώσει το βιβλίο προσωπικού τους ελεγκτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που ελέγχου βρισκόταν στο κατάστημα τουλάχιστον τρεις ντελίβερι, που όταν αντιλήφθησαν τον έλεγχο τράπηκαν σε φυγή με τα δίκυκλά τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των ανασφάλιστων εργαζομένων είναι πολύ μεγαλύτερος.
Ως ένα απο τα πολλά παραδείγματα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και εκμετάλευσης των εργαζομένων για ένα μεροκάμματο χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη υπόθεση ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θανάσης Παπαδημόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης