"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Γιατί ρε κάφρε; – του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Γιατί ανεχόμαστε τον κάθε ατάλαντο που νομίζει πως κάνει γκράφιτι, να γράφει ακόμη και στην Κεντρική Γέφυρα (μα στο μνημείο ρε κάφρε;), τον κάθε τρελαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ ή του ΑΟΤ (κι γράφω αυτές συγκεκριμένα γιατί είμαι φίλαθλος και των δυο ομάδων) που μας έχει διαλύσει κάθε πινακίδα, ακόμη και αυτές που βάλαμε προχθές στο πάρκο του Αη Γιώργη, που δεν έχουν αφήσει σήμα κυκλοφορίας καθαρό, που καταστρέφουν ακόμη και τις νέες στάσεις λεωφορείων, που κολλάνε αυτοκόλλητα ακόμη και στο σήμα για την είσοδο ασθενοφόρου;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ TEIKKAION ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ IANOTINO ΤΡΙΚΚΗ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜ ΟΤΙΚΟΥ ΣΧ ΟΛΕΙΟΥ ΒΑΡΟΥΣΙΟΥ VAROUSSI ELEMENTARY SCHOOLYARD"

Κάνω έκκληση σε όλους μας. Αν τους πετύχετε να χαλάνε την κοινή μας περιουσία, να βρωμίζουν τη ζωή και την οπτική μας, πείτε τους μία κουβέντα, νουθετήστε τους.Καλώ τους οργανωμένους συλλόγους των ομάδων να καταδικάσουν στην πράξη τέτοιες πρακτικές και να κανονίσουμε μέσα στον Μάιο μία οργανωμένη προσπάθεια (μαζί με τον Δήμο) να σβήσουμε όλες αυτές τις ασχήμιες.Είμαστε μία διαφορετική ωραία, ανοιχτή, πολιτισμένη κοινωνία. Με λίγη κοινή προσπάθεια, μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτερη.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο
Μπορεί να είναι εικόνα τοίχος από τούβλα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και τοίχος από τούβλα
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγουρα δεν είναι ωραιο συμφωνώ!Όμως εν έτη 2021 τα αγριόχορτα
    περιφερειακά τις πολης στις γειτονιές έχουν φτάσει τα 2 μέτρα,περνάνε τα φίδια κάτω απ τα πόδια μας.Αυτο δεν είναι καφρίλα?

  2. Δήμαρχε συμφωνώ με την παραπάνω άποψη σου ! Θα πρέπει όμως να δώσετε και χώρους για τους γκραφιταδες ! Τα μέλη των οργανωμένων συλλόγων είναι πιο πολιτισμένοι και πιο ικανοί από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου των Τρικάλων ! Εξαιρέσεις πάντα και παντού θα υπάρχουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης