"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Γιορτή της γυναικείας ηγεσίας στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια πρωτοποριακή και πετυχημένη εκδήλωση τόσο από την παρουσία του κόσμου όσο και από την θεματολογία έγινε στην συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΛΑ οι διοργανωτές τίμησαν γυναίκες που διακρίνονται στην επαγγελματική τους διαδρομή και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση  Ηγεσίας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευθύνη στον νομό Τρικάλων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

Συγκεκριμένα, στον χώρο της κοινωνικής δράσης και προσφοράς βραβεύτηκαν οι κ.κ. Ντίτα Μπονώτη Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλες της Αγάπης και Ελένη Καιμά Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «Αρωγή»

Στον χώρο της πνευματικής και πολιτιστικής δράσης οι κ.κ. Αλεξάνδρα Παπαστεφάνουπιανίστρια και σολίστ με διεθνή καριέρα, Τούλα Τίγκα συγγραφέας και Τασία Κασσιώλα μουσικός – μαέστρος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Στον χώρο της οικονομίας και επιχειρηματικότητας οι κ.κ Μαρία ΓαδετσάκηΧορογράφος – Ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού Dancespace, Πέννυ ΚαρανάσιουΕπιχειρηματίας, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δικτύου Μεταφραστικών Κέντρων «Ερμηνεία», Δήμητρα Τσάμη Εμπόριο Ενδυμάτων, Αμαλία Μακρή Υπεύθυνη Πωλήσεων και μέτοχος της «Spacesonik» Ζωή Ζαραμπούκα ιδιοκτήτρια ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ, αδελφές Αθηνά, Δήμητρα και Γεωργία Διβάνη Τυροκομικά προϊόντα, αδελφές Ιωάννα, Ζωή και Αθανασία Καρράκτηνοτρόφοι.

Επίσης, υπήρξε μια Ξεχωριστή Διάκριση για τη ΓΥΝΑΙΚΑ της Χρονιάς, που έχει συμβάλλει με την αναγνώριση της στο χώρο της Γυναικείας Ηγεσίας, στην προβολή της περιοχής των Τρικάλων εντός ή εκτός Ελλάδος. Αυτή ήταν η κα. Χειρουργός Μαστού Μαρία Καναρά, Υπεύθυνη του Ιατρείου Μαστού του ΓΝΤ και πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρίας παραρτήματος Τρικάλων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 18 άτομα

Στόχος να γίνει θεσμός

Την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού είχαν αναλάβει τρεις Τρικαλινές κυρίες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, συνεργαζόμενες για αυτό το σκοπό με στόχο να αναδείξουν την Γυναικεία Ηγεσία στον Νομό Τρικάλων και αργότερα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Πρόκειται για τις κυρίες Κορίνα Λιούτα Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ» και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Εθελοντισμού, την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου Εκδότρια του WHO is WHO «Γυναίκες Ηγέτες» και την Αλεξάνδρα Τάμπου Διευθύντρια Έκδοσης του γνωστού «Trikala Idees».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης