"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Γιώργος Οικονόμου επί ξυρού ακμής…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η συμμετοχή του Γιώργου Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Τρικάλων, ως ένα από τα πρόσωπα της «διεύρυνσης» προς άλλους πολιτικούς χώρους, θεωρείται δεδομένη για την ηγεσία του κόμματος στην Αθήνα.
Όχι όμως και για την οργάνωση των Τρικάλων η οποία εξακολουθεί να έχει τις αντιρρήσεις της.
Μια πρώτη γεύση δόθηκε στο «Διαρκές Συνέδριο», το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα όπου περίπου είκοσι μέλη, από όλη την Ελλάδα, αντέδρασαν έντονα επειδή κλήθηκαν να παραστούν σε ένα έκτακτο «Διαρκές Συνέδριο» το οποίο τελικά… δεν έγινε γιατί οι εσωκομματικές «πτέρυγες» του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν σε συμφωνία επί των ψηφοδελτίων νωρίτερα στην Κεντρική Επιτροπή!
Ένας εξ αυτών έθεσε και θέμα Γιώργου Οικονόμου κοιτώντας ευθέως στα μάτια τον εμβρόντητο Τσίπρα:
«Σύντροφοι κάνω έκκληση. Μην διαλύσετε την Οργάνωσή μας των Τρικάλων. Γιατί αν βάλετε τον Οικονόμου, όπως ακούγεται, θα διαλυθούμε»!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ενημέρωσης» ήταν ο Δημήτρης Πεταράκης.
Βέβαια υπάρχει και ο ισχυρός αντίλογος που λέει ότι από την στιγμή που γίνονται δεκτοί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ υποψηφιότητες όπως της Τζάκρη και της Γιαταγάνα, ο Οικονόμου στα Τρίκαλα το δικαιούται και μάλιστα με το παραπάνω.
Τι μέλει γενέσθαι; Η εσωκομματική διαδρομή προβλέπει τα εξής: Η Κουμουνδούρου θα στείλει όλα τα ονόματα των υποψηφίων στην Νομαρχιακή Επιτροπή των Τρικάλων. Η Νομαρχιακή με την σειρά της μπορεί να τα εγκρίνει ή να απορρίψει κάποια από αυτά.
Σε μια τέτοια περίπτωση το θέμα παραπέμπεται εκ νέου στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και για να περάσει θα πρέπει να συγκεντρώσει το 70% των μελών.
Θα γίνει έτσι; Θα υπάρξει άλλος δρόμος; Ουδείς γνωρίζει γιατί όλα αυτά γίνονται υπό την πίεση του χρόνου και τίποτα δεν αποκλείεται.
Άρα αναμένουμε…
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης