"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Γλέντησαν οι Σαρακατσαναίοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Τρικάλων  “Τα κονάκια” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο ΝΕΡΑΙΔΑ της πόλης μας.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συλλόγου και υπό τους ήχους μιας καταπληκτικής παραδοσιακής σαρακατσάνικης ορχήστρας χόρεψε και τραγούδησε. Επίσης είχε τη δυνατότητα με την αγορά λαχείων να κερδίσει πολλά και πλούσια δώρα που προσέφερε ο Σύλλογος καθώς και οι χορηγοί της εκδήλωσης. Το παιδικό – εφηβικό όπως και το τμήμα ενηλίκων  παρουσίασαν λεβέντικους, σαρακατσάνικους χορούς.  Το Δ.Σ. βράβευσε τρία πρόσωπα που προσφέρουν τα μέγιστα, εθελοντικά στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Ανταμώματος  κάθε χρόνο στο Περτούλι καθώς και τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς για την αμέριστη στήριξή τους.
Τέλος ευχαριστεί όλα τα τοπικά  μέσα που προέβαλλαν την εκδήλωση.
Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση είναι το Πανελλήνιο Αντάμωμα στων Συλ. Σαρακατσαναίων στο Περτούλι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.
Καλή Αντάμωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης