"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Γραφείο στις Βρυξέλλες ετοιμάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Γραφείο στις Βρυξέλλες ετοιμάζει να λειτουργήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το επόμενο διάστημα, με στόχο να αποτελέσει έναν κόμβο επικοινωνίας όλων των Θεσσαλών, των δημάρχων, αλλά και των επιχειρηματιών πάνω σε ζητήματα που αφορούν τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ε.Ε και τη διασύνδεση με την Θεσσαλία.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, σημείωσε ότι το γραφείο αυτό «θα βοηθήσει στην διασύνδεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τις Βρυξέλλες, καθώς τουλάχιστον 14 ευρωπαϊκά πρόγραμμα τρέχουν για τη Θεσσαλία, αλλά και διότι ανοίγει το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο InvestEU».

Μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός υποστήριξε ότι το γραφείο θα παρέχει και έναν χώρο συναντήσεων των αντιπροσωπειών από την Θεσσαλία για θέματα που αφορούν τα χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και συνολική πληροφόρηση για ζητήματα που αφορούν τις συνέργειες της Ε.Ε με την Θεσσαλία.

«Εμείς, ήδη, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους στις Βρυξέλλες, όπως είναι οι άνθρωποι των ευρωβουλευτών, της επιτροπής Περιφερειών, αλλά και της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες. Πιστεύω, όμως, ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη λειτουργία και ενός γραφείου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις Βρυξέλλες, το οποίο θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τη Θεσσαλία.

Θα επιδιώξουμε το γραφείο αυτό να δώσει ουσιαστικές υπηρεσίες σε όσους τις χρειάζονται. Εμείς σεβόμαστε κάθε ευρώ που δίνουμε, διότι θα πρέπει να υπάρξει ανταποδοτικότητα» είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης