"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Δήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά λύπης μου διαπιστώνω και αυτό είναι ξεκάθαρο ότι στοχοποιείται και μάλιστα προεκλογικά το πρόσωπό μου, έχοντας ως πρόσχημα ένα δικό μου σχόλιο σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, το οποίο αφορούσε στα πεπραγμένα του διοικητή του εν λόγω νοσοκομείου. 

Αναφορικά με αυτό καθαυτό το ζήτημα της διοίκησης του νοσοκομείου Τρικάλων όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα: η διοίκηση του νοσοκομείου που εκπροσωπείται από τον διοικητή κ. Παρθένη θεώρησε για λόγους δημοσίου συμφέροντος ότι θα έπρεπε να σταματήσουν οι συμβάσεις των εργολάβων (σίτισης, καθαριότητας και φύλαξης) και οι συγκεκριμένες υπηρεσίες να εξυπηρετούνται με ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Οι εργολάβοι   προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, το θέμα έφθασε στο Ευρωπαϊκό   Δικαστήριο, το οποίο γνωμοδότησε υπέρ της νομιμότητας των   ατομικών συμβάσεων εργασίας, θέση που επικυρώθηκε   πρόσφατα από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Θεωρώ ότι η διοίκηση του νοσοκομείου πράττει το σωστό. Και έχω το θάρρος της γνώμης μου να το εκφράζω δημοσίως, ως οφείλει επώνυμα να πράξει το ίδιο κάθε πολίτης που διεκδικεί με παρρησία και διαφάνεια την ψήφο του θεσσαλικού λαού, ειδικά για τη διοίκηση της Περιφέρειας!

Εν κατακλείδι, διαμηνύω προς πάσα κατεύθυνση ότι η διαφάνεια, η εντιμότητα και η αγωνιστικότητα είναι το τρίπτυχο στο οποίο πορεύομαι στην κοινωνική και πολιτική ζωή μου.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου σε όλη τη Θεσσαλία. Οποιαδήποτε λοιπόν προσπάθεια απαξίωσης ή σπίλωσης αυτών των αξιών από θεσμικά ή μη κέντρα θα απαντώνται αναλόγως! Μπήκαμε με αξίες, ιδανικά και οράματα και έτσι θα πορευτούμε στη συνέχεια του κοινωνικo-πολιτικού βίου μας!

Δημήτρης Κουρέτας

Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης