"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Δήμος Τρικκαίων : Λίμνη… γελώτων από τους Tρικαλινούς Κλουζό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα fake news είναι μια ολόκληρη προσπάθεια που φαίνεται ότι το αυτοαποκαλούμενο «Αυτοδιοκητικό Σωματείο “Μένουμε Τρίκαλα”» δεν έχει καν μπει στον κόπο να μάθει.

Η ανακοίνωση που σαν μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία δημοσιεύθηκε σε μερίδα των τοπικών ΜΜΕ, είναι παράδειγμα προς αποφυγή, για όσους επιδιώκουν να λασπολογήσουν.

Είναι, επίσης, δείγμα του τι προξενεί μια τέτοια ανακοίνωση – «καταγγελία»: γέλιο.

Πραγματικά, χρειάζεται πολλή φαντασία και στοιχεία του γνωστού μας επιθεωρητή Κλουζό, για να ανακαλύψει κανείς «Σκανδαλώδη και απαράδεκτα προεκλογικά «δωράκια» Παπαστεργίου σε ιδιώτες», σε μια έκδοση άδειας από… ιδιώτη σε… ιδιωτικό χώρο.

Και μάλιστα οι «καταγγέλλοντες» δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν, σε ποιον χώρο γίνονται οι εργασίες.
Ομως, τους ευχαριστούμε.

Διότι και με το βίντεο που συνοδεύει την «καταγγελία» αναδεικνύεται μαζικά, το έργο που ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων Λίμνης Γκτζή έκανε τα τελευταία χρόνια, αντιστρέφοντας την εγκατάλειψη και δείχνοντας τον δρόμο για κάθε τοπική κοινωνία: της σοβαρότητας, της συνεργασίας, της κοινής δράσης.

Ας ελπίσουμε ότι η επιδιωκόμενη άσκηση αντιπολίτευσης – που ευχαρίστως αναμένουμε – θα αλλάξει τροπάρι και θα στηρίζεται τουλάχιστον σε ελεγμένα στοιχεία.
  

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης