"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Δεν στάθηκαν στα εθιμοτυπικά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.
Οι δύο άνδρες δεν στάθηκαν στις εθιμοτυπίες που προκύπτουν από την ανάλογου κλίματος εθιμοτυπία, αλλά συζήτησαν και ουσιαστικά ζητήματα που έθεσε ο κ. Παπαστεργίου. Συγκεκριμένα, για το ζήτημα του ελέγχου των συμβάσεων, ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα συνολικότερα, αναφέροντας ότι θα πρέπει να υπάρξει εργασιακή ηρεμία, με τον Βουλευτή να συμφωνεί με τη συγκεκριμένη άποψη.
Σε ζητήματα του Δήμου, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε αρχικώς στην ανάγκη χρηματοδότησης για το κολυμβητήριο και την πισίνα του Αη Γιώργη, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.
Επίσης, έθεσε το ζήτημα της ανταλλαγής των εκτάσεων για την περιοχή πίσω από τη ΣΜΥ, που μετά από 15 σχεδόν χρόνια ολοκληρώθηκε θετικά, με τη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι δύο άνδρες, τέλος, συζήτησαν επίσης τα της αυτοδιοίκησης συνολικώς, καθώς, λόγω της προτεραίας οκτάχρονης θητείας του κ. Βλαχογιάννη ως Νομάρχη Τρικάλων, και της νυν βουλευτικής του ιδιότητας, είχαν τη δυνατότητα να αναφερθούν σε ειδικότερα ζητήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης