"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Μαθήματα Political corect στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προγράμματα ένταξης ,που θα περιλαμβάνουν και την δημιουργία ευκαιριών επαγγελματικής απασχόλησης των προσφύγων προωθεί ο Δήμος Τρικκαίων ,σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Με απλά λόγια θα επιδοτήσουν θέσεις εργασίας για τους μετανάστες, ,που συνεχίζουν να τους αποκαλούν ακόμη πρόσφυγες – αφού ο πόλεμος έχει τελειώσει στη πατρίδα τους -,μιας και δεν υφίσταται πια ανεργία για τους ιθαγενείς .

                                  

Άλλωστε όσοι Τρικαλινοί πηγαίνουν στον ΟΑΕΔ και δηλώνουν άνεργοι είναι απλά κηφήνες και τεμπέληδες που αρνούνται να εργαστούν ,ενώ οι χιλιάδες νέοι που μεταναστεύουν στο εξωτερικό κάνουν απλά τουρισμό.

Είμαστε Σκανδιναβία μας λένε οι πολιτικοί μας και όχι μια χρεοκοπημένη χώρα ,με εκατομμύρια ανέργους και χιλιάδες αυτοκτονίες.  Αφού λοιπόν λύσαμε όλα μας τα προβλήματα ,αποφασίσαμε ως τοπική κοινωνία να κάνουμε ελκυστικά τα Τρίκαλα για τους νέους μας συμπολίτες ,- μην μπουν στο πειρασμό και φύγουν – (όχι βέβαια για την Συρία η τις αραβικές χώρες ,αλλά για την Δύση ).

Οι “προοδευτικοί ”  κυβερνώντες αλλά και οι κατ’  επίφαση δεξιοί που επιζητούν τη στήριξη των πρώτων , στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές , έκαναν τα μαγικά τους και εξασφάλισαν κονδύλια και πόρους .

Καμία αντιπολίτευση δεν πρόκειται να αντιδράσει , ουδείς πρόκειται να προτάξει αντίθετη άποψη κι ας προκαλείται βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα .

Η “Τρομοκρατία”που έχει εγκαθιδρύσει η διεφθαρμένη  Δημοκρατία τους , όπως τα πρώτα χρόνια  της Γαλλικής Επανάστασης , θα στιγματίσει κάθε διαφορετική γνώμη και άποψη από τη δική τους.,όσο ορθολογική κι αν είναι.

“Φασίστες και Ρατσιστές” θα ουρλιάζουν  οι πραιτωριανοί του καθεστώτος , ενώ θα λυμαίνονται  κάποια αντιμισθία η το δημόσιο ταμείο, μέσω αμαρτωλών προγραμμάτων και ΜΚΟ.

Τα λόγια του Ουίνστον Τσώρτσιλ  ,του μεγαλύτερου διώκτη  κάθε είδους Φασισμού (δεξιού κι αριστερού ) ,αντηχούν προφητικά σήμερα στην Οργουελική εγχώρια κοινωνία : “Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες ” .

Δεξιός Ψάλτης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό …Πολύ καλό!!! Ψαλμός σε ήχο Βαρύ και Πλάγιο του Δευτέρου!!! Ό αριστερός ψάλτης είμαι σίγουρος ότι είναι σε αμηχανία αδυνατώντας να πιάσει την τονική βάση!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης