"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Προέχει η “μητέρα όλων των μαχών” …. για την Περιφερεια Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν ο Κώστας Αγοραστός εκλέχτηκε πανηγυρικά πρώτη φορά Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, είχε μπροστά του δύο προκλήσεις να ξεπεράσει.
Ως πρώτη καταγράφεται η αναπόφευκτη σύγκριση με τον πολύ καλό προκάτοχό του κ Φώτη Γκούπα και ως δεύτερη η δημοσιονομική στενότητα που επέβαλαν τα μνημόνια στην Αυτοδιοίκηση.
Παρά περί τις αντιθέτου προβλέψεις, αντεπεξήλθε ικανοποιητικά στις προσδοκίες των Θεσσαλών, που τον τίμησαν δύο φορές με την ψήφο τους.
Το Μάιο του 2019 εκτός απροόπτου, θα θελήσει να κεφαλοποιήσει σίγουρα την προσφορά του στους τέσσερις νομούς,προτείνοντας ταυτόχρονα και το όραμα του για το μέλλον της Περιφέρειας.
Αν και ο Κώστας Αγοραστός, που του πάει κατά γενική ομολογία περισσότερο η κεντρική πολιτική σκηνή,κατάφερε να καταξιωθεί στην αυτοδιοίκηση και αποτέλεσε μαζί με τον Γιώργο.Πατούλη την αιχμή του δόρατος της ΝΔ.
Εντούτοις ουδέποτε φιλοδοξούσε να αποτελέσει τον Αλέκο Καχριμάνη της Θεσσαλίας και να γίνει ένας ακόμη δεινόσαυρος της αυτοδιοίκησης του κόμματος.
Είναι σίγουρο ότι στο εγγύς μέλλον, θα διαβεί ξανά την πόρτα του κοινοβουλίου,αφού έχει αποδείξει με το παραπάνω, την αξιοσύνη του και τις διαχειριστικές του ικανότητες.
Προς το παρών, προέχει η μητέρα όλων των μαχών και το μεγαλύτερο στοίχημα της παράταξης στη Θεσσαλία,
Η νίκη δηλαδή στην Περιφέρεια, στις εκλογές του Μαίου.
Δεξιός ψάλτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης