"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκλογικό αιφνιδιασμό της κυβέρνησης φοβούνται στην οδό Πειραιώς 62  και ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δώσει εντολή επίσπευσης κατάρτισης των ψηφοδελτίων .

Διακαής πόθος του επιτελείου του κ.Μητσοτάκη ,είναι να επιστρατευθεί ότι καλύτερο διαθέτει η παράταξη τόσο στα τοπικά ψηφοδέλτια ,όσο και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στο νομό Τρικάλων ,όπου οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, λόγω της δυναμικής εξουσίας που παρουσιάζει το κόμμα , η κατάσταση σε γενικές γραμμές έχει κριθεί .

Παρά τα θρυλούμενα και την ενθάρρυνση για τη συνέχιση του αγώνα τους ,  που λαμβάνουν πολλοί υποψήφιοι ,η εξάδα έχει διαμορφωθεί .

Στον τρίτο όροφο του πρώην  κτιρίου της  JVC στο Μοσχάτο ,που καταλαμβάνει το γραφείο και το στρατηγείο του προέδρου και ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι έχουν διαβεί ,υπάρχει η αίθουσα με τους πίνακες που αναγράφουν τη βασική σύνθεση των υποψηφίων ανά εκλογική περιφέρεια και τον πάγκο ,χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, ένεκα Mundial .

Βλαχογιάννης ,Λέγκας, Λιούτας ,Παπακώστα ,Σκρέκας και Mικέλης Χατζηγάκης , είναι το επιθυμητό για τον στενό  κύκλο του στρατηγικού σχεδιασμού του αρχηγού ,με τις εναλλακτικές σοβαρές περιπτώσεις ,όσο και αν φαίνεται παράξενο να είναι λίγες .

Άλλωστε ο συγκεκριμένος συνδυασμός αναμένεται να σαρώσει και να καταγράψει πρωτόγνωρα ποσοστά στις εκλογές.

Αυτό που είναι αξιοπρόσεχτο ,είναι ότι για πρώτη φορά έχουν ερωτηθεί εμπιστευτικά, πρώην στελέχη της παράταξης με εγνωσμένο κύρος και αντικειμενικότητα ,τόσο για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο ,όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Οι ρουφιανιές και τα κάθε λογής δημοσιεύματα (πλην γραφικών περιπτώσεων ) ,που αποστέλλονται στα κεντρικά από έτερους διεκδικητές ,  προσμετρώνται αρνητικά ,εκτός καταγγελιών για εκκρεμείς  ποινικές  υποθέσεις .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο προσωπικό του πρόγραμμα εκλογής ο Κ Μητσοτάκης πρότεινε την εκλογή υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο και από τη βάση ….τώρα που εκλέχτηκε το ξέχασε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης