"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Του “Πατούλη” ο γάμος” …στη Ν.Δ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι το επιχείρημα που προτάσει η ΝΔ – αντιδρώντας στο σχέδιο Κλεισθένης και την απλή αναλογική στην αυτοδιοίκηση – περί ακυβερνησίας ,καταρρίπτεται από το γεγονός ότι η χώρα κυβερνάται εδώ και χρόνια από σχήματα συνεργασίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε πρώτη φάση και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σήμερα).
 
Κι όλα αυτά εν μέσω μνημονίου . Με τα κόμματα που μετέχουν στη κυβέρνηση ,παρά τις χαώδης προγραμματικές τους διαφορές ,να υποχρεούνται να ψηφίσουν επώδυνα μέτρα ,αποδεικνύοντας ότι υφίσταται στο τόπο κουλτούρα συνεργασιών και σύγκλισης στα Ευρωπαϊκά πρότυπα ,παρά τα αντιθέτως λεγόμενα.
Η παντελής έλλειψη αντιπολίτευσης που παρουσιάζουν τα θεσμικά όργανα , απόρροια των μειονεκτημάτων που εμφάνισε ο Καλλικράτης ουδόλως βέβαια ενοχλεί τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες μιας και απουσιάζει στοιχειώδης έλεγχος και κριτική .
Προεξάρχοντος του γραφικού Πατούλη (που σε άλλες εποχές θα τον είχαν πετάξει έξω από το κόμμα) αλλά και Τρικαλινών τοπικών αρχόντων που τον θαυμάζουν ,η παράταξη της σοβαρότητας και του μέτρου παρασύρθηκε σε μια στείρα και αδιέξοδη τακτική στο συγκεκριμένο θέμα.
Αν εκεί στη Πειραιώς πιστεύουν ότι μπορούν τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να συναποφασίζουν σε μείζονα θέματα που απασχολούν τη κοινωνία και δεν μπορούν οι παρατάξεις στα δημοτικά συμβούλια για τις λακκούβες ,τότε πλανώνται πλάνην οικτρά.
“Το ήμισυ της αξίας ενός ηγέτη συνίσταται στην επιτυχή επιλογή των συμβούλων του ” γράφουν τα εγχειρίδια “Διοίκησης και Ηγεσίας”  των μεγάλων Πανεπιστημίων της Αμερικής αγαπητέ πρόεδρε κ.Μητσοτάκη και κύριοι τοπικοί fun mempers του προέδρου της ΚΕΔΕ.
Δεξιός Ψάλτης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης