"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Tο  απόστημα έχει μεταλλαχθεί σε καρκίνωμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο δικός μας Γκρούεζας.

Στη πολυτάραχη πολιτική ιστορία της χώρας, εκκολάφτηκε το είδος του “μισθοφόρου“ κομματικού στελέχους ,που πολύ εύστοχα αποτύπωσε στη ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο“ ο ελληνικός κινηματογράφος.

Πρόκειται περί ανθρώπων άνευ προσόντων ,που αφού οι πολιτικοί τους πάτρωνες τους εξασφάλισαν τα προς το ζην άκοπος – διορίζοντας τους στο Δημόσιο – ,κατόπιν τούς αναγόρευσαν, χρίζοντας τους  κομματικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Η τοπική  ΝΔ ,όπως και το έτερο κόμμα εξουσίας το ΠΑΣΟΚ ,έχουν την “ευτυχία“  να ανθούν   στους κόλπους τους τέτοια “μπουμπούκια“ ,που πρωταγωνιστούν μάλιστα στη τοπική πολιτική σκηνή ,ποτέ βέβαια ανιδιοτελώς.

Τι και αν η παρουσία τους και μόνο ,δημιουργεί για τους αξιόλογους πολίτες αισθήματα απέχθειας και συνθήκες απαξίας για το δημόσιο βίο .

Ουδόλως πτοούνται ,άλλωστε  όλη η αξία τους οφείλεται στο κόμμα ή το πολιτικό γραφείο ,που τους εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και χρήμα .

Θεωρούν ότι η κομματικές οργανώσεις τους ανήκουν ,τα “γκεσέμια“ τα ελέγχουν και οι ψηφοφόροι τους υπακούν.

Απαιτούν με έπαρση θώκους – με αντιμισθία βέβαια –  στην αυτοδιοίκηση  και στο κόμμα,  ενώ βαυκαλίζονται στα ερτζιανά ότι δυσκολεύονται να βαδίσουν στους δρόμους από την λατρεία  του κόσμου.

Τα τελευταία γεγονότα στη ΝΟΔΕ και οι διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στις εσωκομματικές εκλογές στη τοπική Καλαμπάκας ,αποδεικνύουν περίτρανα ότι το  απόστημα, έχει πια μεταλλαχθεί σε καρκίνωμα ,που επιζητεί πλήρη κυριαρχία στο κόμμα και στη κοινωνία. 

Είναι στο χέρι μας να τους νικήσουμε .

Στις διαδικασίες της Κυριακής, αλλά κι αργότερα στις αυτοδιοικητικές και βουλευτικές  εκλογές , ψηφίζουμε την απαλλαγή της παράταξης και του τόπου από τα παράσιτα της πολιτικής  και στις “βδέλλες“ του δημοσίου βίου .

Στηρίζουμε αυτοδημιούργητους και ικανούς, με θέληση για  προσφορά στη ΝΔ ,στη πόλη μας και στο νομό. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης