"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Δε θα γίνουμε πειραματόζωα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την αντίθεσή τους στην παιδεία που τείνει να γίνει «προνόμιο λίγων και εκλεκτών» εκδήλωσαν οι μαθητές του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας διαδηλώνοντας στην Φαρκαδόνα σήμερα το πρωί.

Η μαθητές διαμαρτυρόμενοι για το νέο λύκειο και την τράπεζα θεμάτων διαδήλωσαν στους δρόμους της Φαρκαδόνας και εν συνεχεία επισκέφτηκαν το δημαρχείο Φαρκαδόνας όπου πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη.

Αντιπροσωπεία μαθητών πέρασαν την πόρτα του Δημαρχειακού Μεγάρου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκη, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπαγιώτη και τον πρόεδρο της ΚΟΙΔΕΦΑ κ. Γιάννη Αναγνώστου καταθέτοντας τις απόψεις και τα προβλήματά τους.

Οι κ.κ. Μεριβάκης, Μπαγιώτης και Αναγνώστου συμμεριζόμενοι την αγωνία των μαθητών για το μέλλον τους τάχθηκαν στο πλευρό τους με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας να δηλώνει :«είμαστε μαζί σας σε ότι έχετε αποφασίσει και από την μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πιέσουμε τους αρμόδιους. Θέλουμε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να είναι πρότυπα για όλη τη χώρα, όποια προβλήματα υπάρχουν θα λυθούν άμεσα και να είστε σίγουροι ότι φέτος δεν θα κρυώσει κανένας μαθητής εν ώρα μαθήματος, σας το εγγυόμαστε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης