"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Δε μας φτάνουν τα χίλια χάλια μας;

lafarm

Σχετικά άρθρα

της Ματίνας Κούκια

ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ;οι χαμηλότεροι μισθοί του Δημόσιου τομέα, οι χαμηλότερες αμοιβές για την υπερωριακή απασχόληση,τα εξαντλητικά ωράρια, η σωματική και ψυχική κόπωση, οι ελλείψεις που προσπαθούμε να καλύψουμε, οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η καθημερινή πάλη με τη ζωή και το θάνατο,οι πολιτικές παρεμβάσεις, η ανεπάρκεια του συστήματος και τόσα άλλα δεινά. ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ;;;

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα πιπεράτα κοινωνικά σχόλια, που από τη μια μπορεί να προκαλούν ευεξία στις καλοκαιρινές παρεούλες, από την άλλη όμως εκθέτουν ανεπανόρθωτα και στιγματίζουν μια μεγάλη εργασιακή ομάδα που ο ρόλος της είναι τόσο σημαντικός στην υγεία της κοινωνίας.

Μακάρι, ο υπερβάλλων ζήλος των ΜΜΕ, να ήταν ανάλογος και για την ανάδειξη του ήθους, του φιλότιμου και της υπερπροσπάθειας, της ίδιας εργασιακής ομάδας αλλά και των χρόνιων προβλημάτων που μαστίζουν αυτόν τον ευαίσθητο εργασιακό χώρο.

Η σπίλωση κάθε κοινωνικού κυττάρου αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ευημερίας και ευμάρειας, κλονίζει το κοινωνικό ιστό και απομακρύνει την ιδέα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Κατανοούμε την ανάγκη των ΜΜΕ για “πιασάρικη” θεματολογία με υψηλή ακροαματικότητα και αναγνωσιμότητα αλλά υπάρχουν και κόκκινες γραμμές στο βωμό του κέρδους.Το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν είναι εμπορεύσιμο είδος.

Η Ματίνα Κούκια είναι πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων.

[αλιευθέν απο το διαδίκτυο]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης