"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Διαβάστε το. Συνέβη και στα Τρίκαλα.

lafarm

Σχετικά άρθρα


Αλλος ενας τρόπος εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών απο τους διάφορους απατεώνες εκανε την εμφανιση του στην πιατσα, που σκαρφιζονται τα πάντα προκειμένου να αποσπασουν χρήματα απο τον οποιονδήποτε.

Δινουν τηλεφωνικα μια παραγγελια σε καποιο κατάστημα με τον αριθμό του τηλεφωνου τους να φαινεται κανονικά, καποιο ονομα και καποιο επαγγελμα π.χ φαρμακοποιός.

Σημερα στα Τρίκαλα χτυπησαν σε καταστημα χρωματων και πιθανον και καπου αλλου.Εδωσαν τηλεφωνικα μια παραγγελια κοντα στα 450 ευρω προσποιούμενοι τον Κωστα τον φαρμακοποιό.

Συμπτωση το καταστημα χρωματων να εχει γνωστον καποιον φαρμακοποιό με τ ονομα Κωστας στα Τρικαλα και καπου πειστηκε.

Οι προσποιούμενοι τον φαρμακοποιο απατεωνες πληροφορησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος οτι η πληρωμή θα γινοταν με μεταφορα χρηματων στον λογαριασμο του και οτι κάποιος θα περνούσε να παραλαβει την παραγγελια.

Μετα απο λιγη ώρα ξαναπηραν τηλέφωνο και τι ειπαν νομιζετε στον καταστηματαρχη με τα χρωματα.
Κατα λαθος αντι 450 ευρω κατεθεσαν στον λογαριασμο του 4.450 ευρω. και ζητούσαν να τους επιστραφεί
το επιπλεον ποσο και μαλιστα σήμερα !!!

Ο καταστηματάρχης τους απάντησε ότι δεν υπηρχε τετοια δυνατότητα καθως οι Τραπεζες ειναι κλειστες και δεν μπορουσε να ελέγξει τον λογαριασμο.

Το θράσος των απατεώνων μολις πηραν αυτη την απάντηση φορτηκα σχεδον του ζητησαν να δανειστει χρηματα απο καπου και να περασει καποιος να τα παρει.

Ο καταστημαρχης το ψιλιαστηκε και κατήγγειλε το συμβαν στην αστυνομια απ οπου ενημερωθηκε οτι τα νουμερα που φαινονται ανηκουν σε σπειρα Πακιστανων, και ειναι αριθμοι λίγων ωρων προκειμενου να μην εντοπιζονται.

Δρουν μαλιστα απο Αθήνα με ενδιαμεσους συνεργάτες σε διαφορες πολεις οι οποιοι παρέχουν καθε χρησιμη πληροφορια στο κύκλωμα.

Καταληγοντας θα ηθελα να σας πληροφορησω ακομα οτι τις τελευταίες μέρες την πατησε Τρικαλινος επιχειρηματίας
καθως με αυτη την μεθοδο του απεσπασαν μεγαλο χρηματικό ποσό.

Ευχομενος καλο Σαββατοκυριακο,καλον μηνα και καλό καλοκαιρι θα παρακαλουσα οσοι θεωρουν σκοπιμο,να κοινοποιησουν το εν λογω δημοσιευμα προς ενημέρωση του κοινού, γιατι θα δουμε πολλα ακομα στην πιάτσα και πρεπει να ειμαστε παντοτε υποψιασμένοι.

Θανάσης Μπαρούτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης