"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.4 C
Trikala

Διανομή τροφίμων στη Φαρκαδόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας η δεύτερη διανομή τροφίμων σε 100 οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα, στα πλαίσια του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο αφορά πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής σε οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας. Τα είδη που διατέθηκαν ήταν νωπό κοτόπουλο συσκευασμένο ειδικής πτηνοτροφικής εκτροφής, ρύζι τύπου Καρολίνα και μακαρόνια Νο 6.
Να σημειωθεί πως οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και μέσω γραπτών μηνυμάτων για τη διανομή.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη 21 Ιουνίου διανεμήθηκε στους ωφελούμενους φέτα Π.Ο.Π., γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π., εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ελιές και χαλβάς με ταχίνι.
Τη διανομή πραγματοποίησαν υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας, με τη συνδρομή και του προσωπικού από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.
Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί με την διανομή στους ωφελούμενους των υπολοίπων ποσοτήτων φέτας, γραβιέρας και κοτόπουλου περίπου στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμος Φαρκαδόνας ευχαριστεί το κέντρο «Ποσειδώνιο» που διέθεσε το αυτοκίνητο ψυγείο για τη συντήρηση των ευπαθών προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης