"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Διαρρήκτες απείλησαν με μαχαίρι 56χρονη στην Οιχαλία –

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Πέμπτης μια 56χρονη κάτοικος Οιχαλίας.

Όπως αποκαλύπτει το OichaliaNEWS ήταν λίγο μετά τις 10 όταν η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της από το Νοσοκομείο Τρικάλων και την επίσκεψη εκεί σε συγγενικό της πρόσωπο.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό της από την πίσω πόρτα είδε φώτα αναμμένα ακούγοντας παράλληλα θορύβους που προερχόταν από τον πάνω όροφο της οικίας της.

Γνωρίζοντας όμως ότι ο σύζυγός της εκείνη την ώρα έλειπε, προβληματισμένη  φώναξε για το ποιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Στο άκουσμα της φωνής της αστραπιαία κατέβηκαν από την εσωτερική σκάλα τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με έναν εξ αυτών να κρατά μαχαίρι και να την απειλεί λέγοντας χαρακτηριστικά «μην φωνάξεις θα σε σφάξουμε, αν δεν φωνάξεις δεν θα σε πειράξουμε» όπως αναφέρει η ίδια στο OichaliaNEWS.

Η 56χρονη γυναίκα σοκαρισμένη στην θέα των αγνώστων και με φόβο για την ζωή της υπάκουσε, με τους 3 διαρρήκτες να φεύγουν ευθύς τρέχοντας από το σπίτι έχοντας προλάβει να αρπάξουν χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα.

Η 56χρονη κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Φαρκαδόνας καταθέτοντας παράλληλα μήνυση κατά αγνώστων ενώ σήμερα το πρωί άνδρες της σήμανσης συλλέξανε στοιχεία που μπορούν οδηγήσουν στην εύρεση των δραστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης