"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Διαφθοράς και μίζας το ανάγνωσμα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

mizes
«…Συμβάσεις προμήθειας ιατροφαρμακευτικού υλικού από τα Δημόσια νοσοκομεία και γενικότερα από φορείς του Δημοσίου. Το ποσοστό παράνομης προμήθειας έφτανε το απίστευτο ποσοστό του 23%»!!
«…αγοράς οπλικών συστημάτων κατά μέσο όρο 4%»!!
«Στις συμβάσεις προμήθειας παντός είδους αγαθών και υπηρεσιών εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου, το περίπου θεσμοθετημένο ποσοστό προμήθειας ήταν 2%-2,5%».!!.
«…Η απώλεια για το κράτος πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια».
Αυτά τα εκπληκτικά και σοκαριστικά στοιχεία διαφθοράς, μίζας και ιδιοτέλειας πολιτικών προηγούμενων κυβερνήσεων, αποκάλυψε και κατήγγειλε στη βουλή, ο Παναγιώτης Νικολούδης, υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται ο κ. Νικολούδης(2000-2010), παρέλασαν εκατοντάδες υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί, γ. γραμματείς, πρόεδροι επιτροπών και οργανισμών, και διάφοροι άλλοι «ημέτεροι» τύποι, σύμβουλοι και παρασύμβουλοι σε καίριες κρατικές θέσεις.
Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος λοιπόν, αναρωτιέται κι απορεί: Γιατί δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ απ’ όλους αυτούς να αντιδράσει, να διαχωρίσει τη θέση του, να αποστομώσει και να καταγγείλει τον αρμόδιο υπουργό, αν δεν αληθεύουν αυτά τα συνταρακτικά στοιχεία; Γιατί λουφάζουν;

Κι αυτοί οι ιδιοτελείς πολιτικοί και σαφώς ανθέλληνες, που ανέχτηκαν ή και συμμετείχαν στη μίζα και τη διαπλοκή, που μας οδήγησαν στην παρακμή και την οικονομική κατάρρευση, εμφανίζονται καθημερινά, ομιλούν και ηθικολογούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και το χειρότερο (Θεέ μου), ονειρεύονται να ξανάρθουν στην κυβέρνηση, για να μας…. ξανασώσουν!!!

Και υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, δυστυχώς και ψηφοφόροι που στηρίζουν αυτό το διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα που καταρράκωσε την εθνική κυριαρχία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εξαθλίωσε την ελληνική κοινωνία.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης