"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Διπλές Θείες Λειτουργίες και Αγρυπνίες σε ενορίες της πόλεως των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την Κυριακή 17 Μαΐου ανοίγουν ξανά οι θύρες των Εκκλησιών μας, για την συμμετοχή των πιστών στην Θεία Λατρεία.

Στην πόλη των Τρικάλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου, για την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία των συμμετεχόντων, σε ορισμένες ενορίες θα τελούνται κάθε Κυριακή δύο (2) Θείες Λειτουργίες.

Συγκεκριμένα:

Στις ενορίες: α) Αγίου Νικολάου (Μητροπολιτικός), Παναγίας Επισκέψεως, γ) Αγίου Αθανασίου Μπάρας, Αγίου Νεκταρίου, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων η πρώτη με την ακολουθία του Όρθρου, 7:00-9:00 π.μ. και η δεύτερη 9:30-10:30 π.μ..

Κάθε Σάββατο βράδυ 10:00-12:15 (εκτός από το Σάββατο 23/5) θα τελείται Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Στις υπόλοιπες ενορίες της πόλεως και στα χωριά την Κυριακή θα τελείται μία Θεία Λειτουργία 7:00-10:10 π.μ..

Επίσης από Δευτέρα 18 Μαΐου έως τέλος του μηνός σε όλες τις ενορίες της πόλεως θα τελείται καθημερινά Θεία Λειτουργία από 8-9:30 π.μ. Ο Επίσκοπός μας καθημερινά θα τελεί κάθε βράδυ Ιερά Αγρυπνία σε ενορίες της πόλεως.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς, με ασφάλεια, να παρίστανται και να συμμετέχουν απρόσκοπτα στη Θεία Λατρεία.

Μένουμε ασφαλείς και συμμετέχουμε στη λειτουργική ζωή της Ενορίας μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης