"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Δράσεις από το ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ ανακοίνωσε συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα προσδοκιών την ώρα που οι άνεργοι φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο, η μερική απασχόληση αυξάνεται, και η βαριά φορολογία έχει τσακίσει τα λαϊκά εισοδήματα. .

Aπέναντι σ’ αυτή την κατάσταση, σχεδιάζει μια σειρά δράσεις, υιοθετώντας το δίμηνο πρόγραμμα δράσης και το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ, με αιχμή τα προβλήματα της προστασίας των ανέργων και του περιορισμού της ανεργίας, των απλήρωτων και ανασφάλιστων, της Κοινωνικής Ασφάλισης, του εισοδήματος, της φορολογίας, της Υγείας, της Παιδείας και της υπεράσπισης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, χωρίς να αφήνει στην άκρη κανένα πρόβλημα, που θα έχει ως κορύφωση σ’ αυτήν τη φάση τη συμμετοχή ανέργων, εργαζομένων, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, γυναικών και νεολαίας.

Με σταθμούς τα συλλαλητήρια:

         Το Σάββατο 4 Οκτώβρη στις 12.00π.μ. Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ,  οργανώνει τοπικό συλλαλητήριο στο νομό μας με αιχμή:

  • Την ανεργία, την Κοινωνική Ασφάλιση και το εισόδημα, μετά και από την απόφαση της ΠΣΟ για διεθνή μέρα πάλης κατά της Ανεργίας.

         Με κορύφωση την 1η Νοέμβρη – Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 12.00 π.μ. στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.

Καλούμε τα εργατικά σωματεία του νομού μας, σωματεία των Απασχολούμενων, Αγροτικούς συλλόγους, Συνταξιουχικά σωματεία του νομού μας, να συνεδριάσουν άμεσα, να πάρουν αποφάσεις, να ορίσουν άμεσα γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις και συζητήσεις για την καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής και της οργάνωσης.

Οι αποφάσεις των σωματείων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και οι πρωτοβουλίες να στέλνονται έγκαιρα στο mail της Γραμ. Ν.Τρικάλων του ΠΑΜΕ (pame.trikala@gmail.com) και στο τηλ. – FAX: 2431094323. (από 6.00μ.μ.-8.30μ.μ.)

Το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι:  Αν επιχειρήσει να πάρει νέα μέτρα αντιασφαλιστικά, θα συναντήσει δυναμική αντίδραση με απεργιακό αγώνα, με γενικό ξεσηκωμό.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα οργανώσουμε τη συζήτηση, την προετοιμασία στα σωματεία, στους τόπους δουλειάς και κατοικίας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης