"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Δράση ενάντια στο οικολογικό έγκλημα στον Πηνειό – Παρασκευή 7:30 μμ στον πεζόδομο Ασκληπιού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών στις 5 Ιούνη – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πραγματοποιεί δράση ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος , ενάντια στο οικολογικό έγκλημα στον Πηνειό. 7:30 μμ στον πεζόδομο Ασκληπιού –Πλατεία Ρήγα Φεραίου-Τρίκαλα.

Αποτέλεσμα της πολιτικής είναι το τεράστιο οικολογικό έγκλημα που συντελείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Πηνειό και τους παραποτάμους του.

Γι’ αυτό και η προκλητική αδιαφορία και η «αυτοδιοικητική» αδράνεια και γι’ αυτό το «φαινόμενο» , που «ασπρίζει» τα νερά του Πηνειού και ξεβράζει νεκρά ψάρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται ούτε η πρώτη φορά που γίνονται καταγγελίες για βιομηχανίες που μολύνουν το ποτάμι , χωρίς, όμως, ποτέ να ληφθούν ουσιαστικά και δραστικά μέτρα από τους αρμοδίους των κυβερνήσεων και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.

Οι επιπτώσεις από τη μόλυνση του Πηνειού είναι τεράστιες για τη δημόσια υγεία, αφού αρδεύει σημαντικές γεωργικές εκτάσεις , μεταφέροντας τους ρύπους μέσω της τροφικής αλυσίδας τους σ’ όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης