"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Δροσιστικό μουσικό ντοκιμαντέρ στο θεατράκι του Ληθαίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

theatraki1

 

 

Η μουσική είναι μία. Και ο κινηματογράφος προβάλλει τα όσα βιώνει κανείς με το άκουσμά της. Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του 2ου TrikalArt, προσφέρει τη δωρεάν προβολή ενός μουσικού ελληνικού ντοκιμαντέρ σε όμορφο περιβάλλον.

Είναι το Μέχρι να γίνεις ο βασιλιάς των ηλιθίων, ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για την πανκ σκηνή της Ελλάδας. Πρόκειται για μια παραγωγή του Σέργιου Βαφειάδη μαζί με τους Μιχάλη Νταλανίκα και την ομάδα Omega Commons, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολλών πρωταγωνιστών της σκηνής αυτής και ανθρώπων που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.
Το πανκ στην Ελλάδα πρόκειται για ένα είδος underground, που έτυχε μεγάλης αποδοχής αλλά και έντονης κριτικής, συνδέθηκε με την πολιτική και συγκεκριμένο χώρο, πέρασε από διάφορες φάσεις και έχει διανύσει μια σχεδόν 40ετή πορεία. Το ντοκιμαντέρ αυτό του 2013 αποτελεί μια πρώτη απόπειρα καταγραφής, με απλή ντοκιμενταρίστικη πρακτική, των όσων αφορούν το πανκ στην Ελλάδα
Info
Τίτλος: Μέχρι να γίνεις ο βασιλιάς των ηλιθίων
Σκηνοθεσία: Σέργιος Βαφειάδης
Παραγωγή: 2013
Χώρα Ελλάδα
Γλώσσα: Ελληνικά
Εμφανίζονται: Ex Humans, Κοινωνική Αποσύνθεση, Αντίδραση, Αρνάκια, Αδιέξοδο, Stress, Γκούλαγκ, Παρθενογένεσις, Δημήτρης Πουλικάκος, Last Drive, Panx Romana, Ναυτία, Ξεχασμένη Προφητεία κ.α.

 

ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, Υπαίθριο θεατράκι Ληθαίου (όπισθεν Τζαμιού). Ωρα έναρξης 21:30. Είσοδος ελεύθερη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης