"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Δυναμική επανεμφάνιση της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Εξαιρετικά δυναμική η επανείσοδος της  στην καθημερινότητα της πόλης και των χωριών. Από την 1η Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου, δηλαδή από την ημέρα επαναλειτουργίας της και σε διάστημα μόλις δύο μηνών, έχει προβεί σε πλήθος συστάσεων, ελέγχων και βεβαιώσεων παραβάσεων για πλήθος ζητημάτων.

Με τον τρόπο αυτόν, ενισχύεται η προσπάθεια επίδειξης σεβασμού στη νομιμότητα, ενώ επανέρχεται η γενικευμένη εμπιστοσύνη στην ύπαρξη των κανόνων που διέπουν τη λειτουργία της πόλης των Τρικάλων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι συνεχείς έλεγχοι για τραπεζοκαθίσματα, την υπαίθρια διαφήμιση και τη λαϊκή αγορά, αλλά κυρίως, η βεβαίωση 142 παραβάσεων για θέματα ΚΟΚ.


Ειδικά στο θέμα των ποδηλατοδρόμων στην οδό Καποδιστρίου (και στη συνέχειά του, στην οδό Κοραή) και στην οδό Κονδύλη, η Δημοτική Αστυνομία έχει βεβαιώσει 41 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση.

Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι η στάθμευση απαγορεύεται στον ποδηλατόδρομο, ακόμη και τώρα, την περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχουν κολωνάκια, λόγω των εργασιών για το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό.

Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει την αξιοσημείωτα θετική συμπεριφορά των οδηγών στην πόλη των Τρικάλων, σε θέματα σεβασμού των πεζών στις διαβάσεις. Ο σεβασμός των ποδηλατόδρομων των οδών Κονδύλη και Καποδιστρίου – Κοραή, με τη μη στάθμευση των οχημάτων (ακόμη και για ελάχιστο χρονικό διάστημα), μπορεί πλέον να ενταχθεί στη γενικότερη προσπάθεια, τα Τρίκαλα να αποτελέσουν πανελλήνιο παράδειγμα και σε αυτόν τον τομέα.
Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης