"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Δωρεάν Διδασκαλία Μουσικής και Χορού από το δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει τη λειτουργία Κοινωνικής Δομής Μουσικής και Χορού, οποία θα παρέχει δωρεάν εκμάθηση Χoρού και Μουσικής σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές σε συνεργασία με Ωδεία, Μουσικές Σχολές, Χορευτικούς Συλλόγους, Χορευτικούς Ομίλους, Συλλόγους, Σχολές Χορού. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι θα ενταχθούν σ’ αυτό μετά από αίτησή τους και υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως14.000 ευρώ. Το όριο εισοδήματος δεν ισχύει για μαθητές των οποίων και οι δυο γονείς έχουν κάρτα ανεργίας, όπως επίσης και για παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών ή για παιδιά με φυσική απουσία γονέων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες θα απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τρικκαίων στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων για την υποβολή σχετικής αίτησης. Συνημμένα της αίτησης υποβάλλονται τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο Δ. Α. Τ.

2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας ή βεβαίωση από την εφορία ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση τα δύο τελευταία έτη.

3. Κάρτα ανεργίας γονέων.

4. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής για αναπηρία γονέα ή μέλους της οικογένειας.

5. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό μπορεί να ληφθεί θετικά για την ένταξη του παιδιού στην Κοινωνική Δομή Ενισχυτική Διδασκαλίας.

Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα.

Κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων μπορεί να ζητηθούν πρόσθετα δικαιολογητικά εφ’ όσον κριθούν απαραίτητα.

Οι αιτήσεις γονέων ή κηδεμόνων θα υποβάλλονται στην Διεύθυνση Παιδείας & Πολιτισμού στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, τηλ. Επικοινωνίας 2431353508(Υπεύθυνη η κ.Β.Χρηστάκου) έως 26 Οκτωβρίου 2014. Εκπρόθεσμες αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και θα αξιολογούνται από την Οργανωτική Επιτροπή.

 

Από το Γραφείο της Αντιδημάρχου

Παιδείας-Πολιτισμού και Νεολαίας

Βασιλική Ελένη Μητσιάδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης