"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Δύναμη άμεσης επέμβασης γίνεται το «Μέτωπο Λαού

lafarm

Σχετικά άρθρα

plistiriasmoi

Στην τελευταία συνεδρίασή του στο «ΛΗΘΑΙΟ», με τη συμμετοχή και συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν άμεσα πλειστηριασμούς σπιτιών και μαγαζιών τους ή αφαίρεση κατασχεμένων εργαλείων τους, αποφασίστηκε ομόφωνα το Μέτωπο Λαού να παρεμβαίνει άμεσα και δυναμικά πάνω στο πρόβλημα κάθε συμπολίτη μας.
Δύναμη κρούσης και αποτροπής στα σχέδια κάθε επίδοξου αρπακτικού σπιτιού, μαγαζιού, χωραφιού, εργαλείων δουλειάς των Τρικαλινών. Όλοι οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν με θέρμη ότι είναι έτοιμοι να δράσουν ως δύναμη άμεσης επέμβασης για να προστατευθεί η λαϊκή περιουσία που απειλείται από τράπεζες, εφορίες, ιδιώτες τοκογλύφους και αρπακτικά-μεγαλοεπιχειρηματίες.
→ Ας γίνουμε περισσότεροι όσοι συγκεντρωνόμαστε -μαζί με άλλες κινήσεις πολιτών- κάθε Τετάρτη ώρα 3.30 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο, για να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός!

→ Ας προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τη λαϊκή περιουσία των Τρικαλινών όντας σε ετοιμότητα σε 24ωρη βάση!

→ Ας είμαστε ακόμη πιο πολλοί στις παρεμβάσεις μας στη ΔΕΗ ή τη ΔΕΥΑΤ, ώστε να επανασυνδέεται άμεσα το ρεύμα ή το νερό, που το κόβουν σ’ αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν!

→ Ας συγκεντρωνόμαστε ακόμη πιο πολλοί Τρικαλινοί και Τρικαλινές κάθε Πέμπτη ώρα 8.30 μ.μ. στο «ΛΗΘΑΙΟ», όπου συζητάμε, ενώνουμε τις δυνάμεις και προγραμματίζουμε τις εβδομαδιαίες δράσεις μας!

→ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης