"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς…

lafarm

Σχετικά άρθρα


Η Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ κα Λώρεν Κασσοπούλου στο προαύλιο χώρο του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου, κοίταξε τον απελπισμένο στην όψη υποψήφιο Βουλευτή κ.Κώστα Παπαευθυμίου με έκδηλη αμηχανία.

Ήταν Πέμπτη 10 Ιουνίου και η ΓΣΕΕ μαζί με την ΑΔΕΔΥ, είχαν προγραμματίσει απεργιακή κινητοποίηση και μεγαλοιώδεις συγκεντρώσεις στα κατά τόπους παραρτήματά τους, αλλά στα Τρίκαλα ήταν τρείς κι ο κούκος.

Η ώρα είχε περάσει και τα λεωφορεία που περίμεναν γεμάτα διαδηλωτές από τη Ραψίστα, τη Παπαράντζα και τα Βανακούλια δεν είχαν φανεί.

Μάλιστα ο πρόεδρος του τοπικού Εργατικού Κέντρου κ. Γιάννης Οικονόμου είχε ειδοποιήσει τη τροχαία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, αφού η οδός Βασ. Τσιτσάνη αναμένονταν να κλείσει από τους μυριάδες συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο χώρο.

Η ταμίας κα. Μάνη Γιαννοτάκη έκλαιγε γοερά, σκεπτόμενη τα λεφτά που έδωσε για να αγοράσει το συνολάκι που φορούσε αλλά και το μπάνιο που έχασε στα Mesangeles.


Την εκκωφαντική σιωπή της ολιγομελούς ομήγυρης, διέκοψε ο θρυλικός ακτιβιστής κ. Ηλίας Βασιλός, που βλέποντας τους βλοσυρούς ωσάν να είχαν μνημόσυνο τους είπε:

“Δεν το δίνεται για ψησταριά το μαγαζί συντρόφια..!”, με το τεράστιο καλλιτέχνη της υποκριτικής τέχνης και γνωστό καλοφαγά κ. Θωμά Χαχάμη, να συμφωνεί συγκαταβατικά.

Την αυλαία της τραγωδίας έκλεισε ο διερχόμενος με το ποδήλατό του, διάσημος Bon Viveur της πόλης κ. Βάιος Κουταλίδας, που στωικά σχολίασε:

“Συναγωνιστές, εμείς στο Μπελέτσι για Μπιρίμπα περισσότεροι μαζευόμαστε..!”


(Το παρόν ευθυμογράφημα αποτελεί αποκήυμα της φαντασίας και ουδόλως απηχεί την πραγματικότητα)
Κων. Κουτσονάσιος.



1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευτυχώς υπάρχει και η σάτυρα! Αλλιώς όλους αυτούς στην φωτογραφία θα έπρεπε να τους διώξουμε (με το καλό ή το κακό) εμείς οι εργαζόμενοι γιατί αυτοί δεν έχουν τσίπα! Δεν ντρέπονται! Είναι επικίνδυνοι για το μέλλον των εργαζομένων ! Κομματοσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Θέλουν και έχουν μάθει να βολεύονται μόνο οι ίδιοι! Ελπίζω στις επόμενες εκλογές του εργατικού κέντρου να μην εμφανιστούν ή να τούς εξαφανίσουν οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους! Εκτός και αν έρθουν λεωφορεία από την Χρυσομηλιά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης