"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Εγκαινιάστηκε, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα εγκαίνια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του εκπαιδευτηρίου παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη του οικοδεσπότη και Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη, του Σχολικού Συμβούλου κ. Μπουλούμπαση, της πρώην σχολικής συμβούλου κ. Πετρίδη, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, Διευθυντών όλων των σχολείων του Δήμου μας, πολλών εκπαιδευτικών, και γονιών των παιδιών, οι οποίοι παρέστησαν στην τελετή των εγκαινίων.

sxoleio 5o kalampaka egkainia (8)

 

Εγκαινιάστηκε ένα πραγματικό «στολίδι»  και η ικανοποίηση της υλοποίησης αυτού του έργου και η λειτουργία του 5ου Δημοτικού ήταν διάχυτη παντού!

sxoleio 5o kalampaka egkainia (3)

Άλλωστε ένας τέτοιος εκπαιδευτικός  χώρος, μόνο χαμόγελα μπορεί να σκορπίσει στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά και στους γονείς οι οποίοι τον βιώνουν σε καθημερινή βάση.

Την κορδέλα των εγκαινίων, έκοψε ο κ. Αγοραστός, ο κ. Σινάνης, μαζί με τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας., τα οποία ήδη  εκπαιδεύονται στον χώρο από τον περασμένο Σεπτέμβριο που άρχισε την απρόσκοπτη λειτουργία του, το σχολείο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης