"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Εγκατάσταση δωρεάν WiFi στις πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Μετεώρων συνεχίζει την υλοποίηση του έργου ασύρματου δικτύου ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση access point στις Δημοτικές Ενότητες Μαλακασίου και Καστανιάς.

Το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία με την COSMOTE θα συνεχιστεί η εγκατάσταση access point στη Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την COSMOTE και ιδιαίτερα το τεχνικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία και βοήθεια που χωρίς αυτή θα ήταν αδύνατο το όλο project.

Στην αποπεράτωση του όλου έργου σημαντική συμβολή παρέχει πλέον το τεχνικό τμήμα με το νέο καλαθοφόρο όχημα.

Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποκλειστικά σε κοινόχρηστους χώρους (πλατείες) των οικισμών και απευθύνεται σε κατοίκους, διερχόμενους και επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο Δήμος δεν είναι πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (internet) και το παρόν δημοτικό δίκτυο Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες λειτουργίες, δεν αντικαθιστά την οικιακή σύνδεση και δεν επιτρέπεται η επέκτασή του (repeaters, κ.λπ) για ιδιωτική, επαγγελματική και κάθε άλλη χρήση.

Από το γραφείο του Δημάρχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης