"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Εθελοντές καθάρισαν το Φρούριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

froyrio 1

Την πρώτη τους δράση πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι τρικαλινοί εθελοντές. Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, που κάθε Πέμπτη συναντούνται και προγραμματίζουν, αποφάσισαν ότι πλέον, μπορούν να αρχίσουν τις δράσεις. Έχοντας ήδη καθορίσει τους στόχους, βάσει της Χάρτας Εθελοντισμού που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, πέρασαν στη δράση.
froyrio 3

Επέλεξαν συμβολικά, ως πρώτη κίνηση, τον καθαρισμό της περιοχής στα σκαλιά του Φρουρίου, στην πλατεία του Φρουρίου και στον δρόμο ανάμεσα στους ναούς. Από το πρωί συγκεντρώθηκαν, ως πολίτες ενεργοί της πόλης και του Δήμου, και ανέλαβαν δράση. Έτσι, έκαναν το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή των τρικαλινών στην προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι του εθελοντισμού.
Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί τους εθελοντές για την έμπρακτη απόδειξη, ότι η ενεργοποίηση, η προσφορά και η συμμετοχή των πολιτών, μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια να αλλάξει η ίδια η ζωή μας.
froyrio 2

Πληροφορίες δίνονται από την ιστοσελίδα http://ethelontes.trikalacity.gr/, όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία για την ενδυνάμωση της Ομάδας, την κατάθεση προτάσεων και την ενίσχυση της προσφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης