"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Εικόνες ντροπής στο Νηπιαγωγείο Πύλης (φωτό)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει το Νηπιαγωγείο Πύλης, καθώς το κτίριο μπάζει από παντού νερά, με την υγρασία να είναι ορατή με γυμνό μάτι, σε όλους τους χώρους του & την δημοτική Αρχή να αδυνατεί ή να αδιαφορεί να δώσει λύση!

Το Νηπιαγωγείο φιλοξενεί σήμερα 43 παιδάκια & το ποτήρι της οργής,  έχει ξεχειλίσει πλέον από πλευράς γονέων, σε μια διαιωνίζουσα κατάσταση τρία χρόνια τώρα. Ένα πρόβλημα που έχει αναφερθεί & στην απερχόμενη, αλλά & στην τωρινή δημοτική Αρχή, το οποίο καλά κρατεί ακόμη…

Τα προβλήματα εστιάζονται κυρίως στην στέγη του κτιρίου, η οποία έχει εσωτερικά λούκια, που έχουν ξεκολλήσει, με αποτέλεσμα το νερό να εισέρχεται μέσω των τοίχων & του ταβανιού στο εσωτερικό & να σταλάζει. Επίσης μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται & από τα σκουριασμένα σιδερένια παράθυρα παλαιού τύπου, καθώς & από την θεμελίωση, επιτρέποντας την υγρασία να υπεισέρχεται στο εσωτερικό του σχολείου.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί & στον εξωτερικό χώρο του Νηπιαγωγίου, καθώς με την κατασκευή της νέας γέφυρας προς τον Άγιο Βησσαρίωνα, έκλεισε ο κύριος δρόμος που οδηγούσε στην είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα πρόσβαση να υπάρχει μόνο από την πίσω πλευρά αυτού, από έναν δρόμο χαλικόστρωτο, δυσχεραίνοντας ταυτόχρονα τους γονείς που συνωστίζονται κατά την προσέλευση & την αποχώρηση των παιδιών, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Επίσης η ανύψωση του δρόμου & του πεζοδρομίου από την πλευρά της κεντρικής οδού, είχε σαν αποτέλεσμα να χαμηλώσει & το ύψος των κάγκελων που περιφράζουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου, μειώνοντας την ασφάλεια των παιδιών.

Τελικά το περίφημο: “ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, δεν ισχύει επί της ουσίας, αλλά παρέμεινε ένα απλό – κενό, προεκλογικό σύνθημα…

IMG_5269IMG_5270IMG_5271IMG_5272IMG_5273IMG_5274IMG_5275IMG_5276IMG_5277IMG_5278

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε Μαράβα και τα γουρούνια καλύτερα τα χεις από τα παιδιά μας!!!!!!!Μπράβο στο pylinews που βγάλε την αλήθεια.Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας!!!!!!!

  2. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί στην δημοτική αρχή στην Πύλη.Ακυβέρνητο καράβι.Πάει για τα βράχια…………………….Ο κόσμος δεν φταίει επειδή μαλώνουν οι Μαραβικοί με τους Παντερικούς για τις θέσεις και τις καρέκλες.

  3. ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΑΘΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΜΑΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟ Ο ΜΑΡΑΒΑΣ

  4. Μόνο Ζήτω ο γιατρός Κουτσονασιος δεν ειπατε!
    Λες κι ο Δήμος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν δύο χρόνια!
    Πού είναι οι φωτογραφίες επί Κουφογαζου και του Βασιλείου να συγκρινουμε;
    Άφησε τα παγωμενα τσιμενταρισμενα σοκάκια ο γιατρός και το έριξε στη μουχλα και την υγρασία;
    Σε πηραμε χαμπαρι ντοκτορ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης