"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Σύριζα Τρικάλων: Εισπρακτική Εταιρεία Δήμου Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μία πρωτοφανή περίοδο οικονομικής ύφεσης, ο Δήμος Τρικκαίων προβαίνει σε μία διπλή και απροκάλυπτη επίθεση εναντίον των φτωχών και μεσαίων οικονομικών στρωμάτων του Δήμου.

Από την μία διακόπτει τις παροχές ύδρευσης για δύο ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς και από την άλλη χωρίς καμία ειδοποίηση τραβάει χρήματα και δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών, από παλιές ανείσπρακτες οφειλές.

Αντί ο Δήμος να ελαφρύνει οικονομικά του δημότες που προσπαθούν να κλείσουν τις οικονομικές πληγές που άφησε η πανδημία, με αναλγησία λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία και βάζει χέρι ακόμη σε λογαριασμούς με λίγα χρήματα.

Φαίνεται ότι ο κ. Παπαστεργίου και η πολιτική ηγεσία του Δήμου είναι εκτός οικονομικής πραγματικότητας και με πρόσχημα την μη παραγραφή των χρεών, οδηγεί πολλούς συμπολίτες μας να χάσουν ακόμη και τις ελάχιστες αποταμιεύσεις που είχαν.

Το μέτρο πρέπει να παγώσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους και να δοθεί η δυνατότητα  προκειμένου οι πολίτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Ο Δήμος είναι ο κατεξοχήν θεσμός που ο πολίτης έχει καθημερινή επαφή και περιμένει έμπρακτη στήριξη στα δύσκολα. 

Τέτοιες ενέργειες προκαλούν το κοινό αίσθημα και λογική.

Καλούμε το Δήμο έστω και τώρα να αλλάξει ρότα και να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας, που τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης