"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν στα Τρίκαλα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό – Δόξα και Τιμή για τη Σοφία Σακοράφα και τον Χρήστο Παπανικολάου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 1ο Trikala City Run πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη των Τρικάλων με επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων στους τέσσερις συνολικά αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Την εκκίνηση στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων έδωσαν οι δύο εμβληματικές μορφές του Τρικαλινού αθλητισμού, ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα μαζί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Ντίνο Μπάρδα, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέα Λιούτα που ήταν ο επίσημος  χορηγός του αγώνα και τον Δημήτρη Χαχάμη του ΓΣ Τρικάλων.

H εκκίνηση του 1ου Trikala City Run

Στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Φάμπιο Λαπούσι με χρόνο 18.16,68 και ακολούθησαν οι Ιωάννης Φανούριος Σπυριδάκης (18.28.96) και Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος (18.49,68).

O Λαπούσι ήταν ο πρώτος νικητής στην ιστορία του αγώνα

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Έφη Φλώρου (19,31,27) και ακολούθησαν οι Νικολία Καρανάσιου (20.12,59) και Δήμητρα Ντάσκα (20.56, 36).

Η Φλώρου δεν είχε αντίπαλο στις γυναίκες

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή στόχος ήταν η μαζική συμμετοχή δεν υπήρξαν επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Στα 1000 μέτρα αγοριών Δημοτικών Σχολείων νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Κόκκαλης, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Ντάσκας και τρίτος ο Δημήτρης Γιώτας.

Η απονομή στα αγόρια

Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Γεωργία Τσιακάρα, δεύτερη η Κωνσνταντίνα Δρούγκα και τρίτη η Αλεξάνδρα Δρόσου.

Και η απονομή στα κορίτσια

Το χειροκρότημα όλων απέσπασαν και οι αθλητές με τους συνοδούς τους που έλαβαν μέρος στον αγώνα 2000 μέτρων των ΑΜΕΑ.

Το χειροκρότημα όλων κέρδισαν τα άτομα με ειδικές δεξιότητες!!!

Έξω από το Μουσείο Τσιτσάνη υπήρχε ορχήστρα που έπαιζε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη ενώ η Φιλαρμονική Τρικάλων έδινε το δικό της χρώμα στην κεντρική πεζογέφυρα.

(*) Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 5000 μέτρων στο www.ftt.gr απ΄ όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να «κατεβάζουν» και το αναμνηστικό τους δίπλωμα μαζί με τον χρόνο τους.

(*) Οι επίσημες φωτογραφίες του αγώνα θα είναι διαθέσιμες από το μεσημέρι της Δευτέρας σε link που θα γνωστοποιηθεί από τους διοργανωτές.

Η απονομή στους άντρες
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου τίμησε τις νικήτριες στην κατηγορία των γυναικών
Η εκκίνηση για τους μαθητές του Δημοτικού δόθηκε απο τον Σιδηροδρομικό σταθμό
Τα κορίτσια τερματίζουν
Μετά μουσικής Τσιτάνη οι δρομείς έτρεχαν έξω απο το Μουσείο Τσιτσάνη
Οι χορηγοί είχαν φροντίσει ώστε στον τερματισμό οι δρομείς να έχουν όλα τα απαραίτητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης