"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη διοργανωνει εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απρίλη 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα “Αίγλη” του Ξενοδοχείου “Πανελλήνιο”.
Θέμα της εκδήλωσης “Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας” με ομιλητή τον κ. Γρηγόρη Αναγνώστου Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΕΔΥΕ.
Αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους κρατούμενους
Παράλληλα με ανακοίνωση της η ΕΕΔΥΕ εκφράζει δυνατά την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της, στον αγώνα που ξεκίνησαν χιλιάδες Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές του Ισραήλ. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει βαριές ευθύνες για την επιλογή της όλο και πιο στενής – στρατηγικού χαρακτήρα – συνεργασίας με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ που καταπατάει όλα τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού δεκαετίες ολόκληρες.
Είμαστε μαχητικά στο πλευρό του μαχόμενου Παλαιστινιακού λαού και μαζί με τις Επιτροπές Ειρήνης και το εργατικό λαϊκό κίνημα, καλούμε σε ένταση της λαϊκής αλληλεγγύης και συμπαράστασης, ενάντια στις διώξεις-φυλακίσεις-δολοφονίες αγωνιστών, τους συνεχιζόμενους εποικισμούς κι όλα τα μέτρα καταστολής.  Στηρίζουμε τον αγώνα για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης