"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Εκπληκτικές φθινοπωρινές δράσεις!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το φθινοπωρινό πρόγραμμα αναβάσεων του ορειβατικού τμήματος του ΣΟΧΤ. Μετά την άκρως επιτυχημένη Πανθεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση στον Κόζιακα στα τέλη Σεπτέμβρη το ταξίδι είχε αρκετούς σταθμούς στα κοντινά μας βουνά.
Στο μοναδικό δάσος του Λογγά που περπατήσαμε με τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού γύρω από τη λίμνη και μιλήσαμε για τα μανητάρια αλλά και με τους φίλους του ΕΟΣΚ ψηλότερα.
Επόμενη στάση Καστανιά όπου πατήσαμε και το πρώτο μας χιόνι και στη συνέχεια Τριγγία(2204μ.) για να φύγουμε λίγο ψηλότερα από τα 2000 μέτρα.   Τα Άγραφα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το ταξίδι και έτσι στις αρχές του Νοέμβρη βρεθήκαμε στο Μπορλέρο(2017μ.) για να θαυμάσουμε τα μοναδικά χρώματα της Λίμνης Πλαστήρα και του δάσους που το περιβάλλει. 
Παράλληλα το αγωνιστικό τμήμα αναρρίχησης έφερε για μια ακόμη φορά επιτυχίες στο σύλλογό μας. Στους Πανελλήνιους αγώνες αναρρίχησης που έγιναν στο Βόλο  25/10/2014, στην προαγωνιστική κατηγορία αγοριών κατακτήσαμε το χρυσό(Τσαβέας Θοδωρής) και δύο χάλκινα μετάλλια(Οικονόμου Ορέστης και Ιάσονας)  και συνεχίζουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης