"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Ελπίζω το επιτελείο του να γνωρίζει κανένα καλό ψυχολόγο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Πάτρας : Με όσα έχουν γραφτεί για την αποτυχία του πρωθυπουργού στη συνέντευξη με τον Κλίντον παρέλκει η δική μου γνώμη τόσο για την επάρκεια των αγγλικών του όσο κυρίως για την επάρκεια του να σταθεί ως πρωθυπουργός της χώρας σε σημαντικά διεθνή φόρα.
Θέλω απλά να σημειώσω την εντύπωση που μου δίνει ο Τσίπρας μετά την συνθηκολόγηση του με την υπογραφή του Μνημονίου τον Ιούλιο.

Ενώ μέχρι τότε έδειχνε να απολαμβάνει τις ευρωπαϊκές και διεθνείς παρέες μετά το … κάζο της διαπραγμάτευσης, το βλέμμα του, ο τρόπος που στέκεται απέναντι σε ηγέτες, η γλώσσα του σώματος του, όλα έχουν αλλάξει δραματικά. Στην γλώσσα μας υπάρχει μια αργκό έκφραση που περιγράφει μάλλον αυτό που του συνέβη μετά τις 17 ώρες της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς: του έσπασαν τον ..τσαμπουκά!!!.

Από τότε έχει μαζευτεί, αφού μάλλον συνειδηιτοποίησε ότι ..άλλα τα ελληνικά αμνοερίφια και ..άλλα τα ευρωπαϊκά!

Και αν όντως ειναι έτσι και έχει πιαστεί στο δόκανο του “συμπλέγματος κατωτερότητας” ειναι ότι χειρότερο για την αποτελεσματικότητα του στις όποιες μελλοντικές διεθνείς του υποχρεώσεις (συναντήσεις, συζητήσεις και διαπραγματευσεις)!

Ελπίζω το επιτελείο του να γνωρίζει κανένα καλό ψυχολόγο, αλλοιώς δεν νομίζω να μας ..βγεί σε καλό!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. O tempora o mores! Ένας γεωπόνος εμφανίζεται πότε οικονομολόγος, πότε ψυχίατρος και πότε λοιμοξιολόγος! Άχ βρέ Αλέξη τι μας έκανες. Εκεί που τα είχαμε όλα στρωμένα ήλθες εσύ και μας απειλείς να μας τινάξεις στον αέρα και εμείς χάσαμε τα λογικά μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης