"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Στέφανο Πιάζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

.Εκτός του ότι λείπουν άνθρωποι που αγαπούν τον ΑΟΤ ο νυν πρόεδρος διαχειριστής της ομάδας ετοιμάζεται να μας χαιρετήσει.

Σαν πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΤ και σαν γέννημα θρέμμα αυτής της ιστορικής ομάδας προσπαθώ με κάθε τρόπο να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να υπάρχει συνέχεια της ιστορικής ομάδας, να επενδύσουν και όχι να διαχειριστούν .

Το μεγάλο αγκάθι για τον κάθε πρόεδρο είναι το αθλητικό κέντρο το οποίο δεν υπάρχει και αναγκάζονται να πάνε από χωριό σε χωριό για προπονήσεις και είναι τυχεροί φέτος γιατί λόγω κορονοιου δεν χρησιμοποιούσαν τα γήπεδα οι ομάδες της Πηγής και του Πυργετού και βρήκαν στέγη.

Γι αυτό κάνω έκκληση στον Δήμαρχο Τρικάλων κυριο Παπαστεργίου και στον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Μιχαλάκη να σκύψουν πάνω σ αυτό το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την ιστορική μας ομάδα.

Ο χώρος στο Κηπάκι είναι ο κατάλληλος ένας χώρος που παραχωρήθηκε στην μεγαλύτερη συνοικία του δήμου στον ΑΟ Τρικαιογλου όπου είναι η γειτονιά μου και αφού διαλύθηκε η ομάδα εκμεταλευτηκε την περίσταση ο φίλος μου κύριος Στέφανος Παιδης και εγκαταστάθηκε εκεί με την ΑΕΤ.

Το αθλητικό κέντρο έγινε με χρήματα του δήμου η ομάδα είναι ατομική του Στέφανου δεν έχει από πίσω ούτε συνοικία ούτε χωριό έκανε τόν κύκλο της και ο Στέφανος μεγάλος ευεργετηθείς από τον ΑΟΤ πούλησε στον Παππά την ομάδα με υψηλό αντίτιμο, μοναδικός θα έλεγα στην ιστορία του ΑΟΤ που εισέπραξε χρήματα και οφείλει να παραχωρήσει αυτόν τον χώρο στον ΑΟΤ που όλοι αγαπάμε.

Έτσι θα μπορεί ό κάθε ενδιαφερόμενος για την ομάδα να νοιώθει μια ασφάλεια. Μαραζώνει η ψυχή μου βλέποντας αυτά που γίνονται τά τελευταία χρόνια στην ομάδα που όλοι αγαπήσαμε.

Εύχομαι να βρεθεί λύση και ο κύριος Αιβαζογλου τόν όποιο τόν ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι τώρα πήρε μια ομάδα καθαρή από τον κύριο Μπαταγιαννη ο οποίος είχε πάρει καθαρή και δωρεάν από τον κύριο Γιαλιά να μην έχει τρελές απαιτήσεις γιατί φέτος με χαμηλό μπάτζετ και τις υψηλές επιχορηγήσεις βλέπε ΕΡΤ – ΣΤΟΊΧΗΜΑ κερδισμένος θα αποχωρήσει.

Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη λύση γιατί ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΑΟΤ ΖΟΎΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης