"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επειδή πάντα το ομαδικό πνεύμα έχει αποτελέσματα θετικά ή, σε γενικές γραμμές, θετικότερα από τη μονομερή αντιμετώπιση ζητημάτων, ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί ήδη μια διαφορετική πρακτική.
Από σήμερα, καθιερώνεται η σύσκεψη των προϊσταμένων των Διευθύνσεων του Δήμου, με τον Δήμαρχο, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και τους αντιδημάρχους. Πρόκειται για συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και είχε ως στόχο, τη δημιουργία κοινού πνεύματος για την επίλυση άμεσων ή λιγότερο άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά, το κοινό αυτό πνεύμα περιλαμβάνει και τον προγραμματισμό και σχεδιασμό δράσεων.
Έτσι, σε πρώτη φάση, οι προϊστάμενοι προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για τα πεπραγμένα των Διευθύνσεών τους κατά το πρώτο δίμηνο της θητείας της νέας δημοτικής αρχής. Ακολούθως, έγινε παρουσίαση του προγραμματισμού για τον μήνα Νοέμβριο, καθώς η διαδικασία αυτή θα ακολουθείται με στόχο να καθιερωθεί μηνιαίως.
Τέτοιου είδους συναντήσεις, εξάλλου, που αφορούν στην ουσία της βελτίωσης της διοικητικής λειτουργίας, ουσιαστικά δημιουργούν κλίμα συναντίληψης και αλληλοκατανόησης των προβλημάτων, ειδικά σε περιπτώσεις συναρμοδιότητας για την επίλυσή τους.
Για τον λόγο αυτό, η διαδικασία συντονισμού θα συνεχιστεί, προκειμένου το όφελος σταδιακά να μετακυλίεται στους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων, με ορατά αποτελέσματα

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης