"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Εξελίξεις στην Πύλη με την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όλα δείχνουν ότι ο   πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Μιχάλης Κωστούλας εμφανίζεται πανέτοιμος να τεθεί επικεφαλής παράταξης η οποία θα διεκδικήσει τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου .

Ήδη ,σύμφωνα με πληροφορίες , ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συζητήσεων με αυτοδιοικητικούς του δήμου Πύλης και η απόφαση για τη συγκρότηση της παράταξης είναι δεδομένη.

Θετικά βλέπουν την εξέλιξη αυτή νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του πρώην δημάρχου Κώστα Κουφογάζου μεταξύ των οποίων : Ηλίας Λαμπρογιώργος , Γιάννης Παπακωνσταντίνου , Δημήτρης Μίγκας , Γιάννης Κουτσονάσιος , Θανάσης Πλαβός , Παναγιώτης Λέφας , Βαλάντης Τσούτσιας , Πέτρος Τεντολούρης , Δημήτρης Πολύμερος .

Ο Μιχάλης Κωστούλας είναι Δασολόγος ,  πρώην  Πρόεδρος Δημοτικού  Συμβουλίου Πύλης  και πρώην . Δημ. Σύμβουλος Δήμου Αιθήκων.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα λεγόμενα…Ορφανά του Κουφογαζου …ένας όχι και τόσο κομψος τίτλος βρήκαν στέγη και αρχηγό.
    Όμως αν σκεφτουμε πιο ψυχραιμα και πιο πολιτικά ποιόν τελικά ευνοεί η κίνηση αυτή;
    Γνώμη μας είναι πως είναι ένα δεξιό αναχωμα στο συνδυασμό του αντιπάλου συνδυασμού του Μαραβα .
    Και ποιος είναι αυτός ο συνδυασμός;
    Ο συνδυασμός του Θεόδωρου Χήρα που ταραξε τα νερά της Πύλης και έκανε τον Κώστα Μαραβα και τους εμπιστους συμβούλους του να μηχανευτουν ένα συνδυασμό να εγκλωβισει τους δεξιους ψηφοφορους και να μην κατευθυνθουν οι ψηφοι του Κουφογαζου στο συνδυασμό του Θ. Χήρα.
    Ευχομαστε να διαψευστουμε και να μην φανουμε μαντεις κακών ειδήσεων αλλά ο Κλεισθένης ξεκινά για την Πύλη με κακους οιωνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης