"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Εορταστική εκδήλωση προς τιμή των φοιτητών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η τοπική μας Εκκλησία διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εορτή προς τιμή των φοιτητών και νέων της πόλεως και περιφερείας Τρικάλων. Η εορταστική εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Στο σύντομο καλωσόρισμά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους τους νέους και νέες. Ακολούθησε εμπεριστατωμένη ομιλία, που καθήλωσε στην κυριολεξία όλα τα παιδιά, από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων με θέμα: «Το Παιδίον Νέον και οι νέοι: Μπορεί να αλλάξει την ζωή μας;».

Στη συνέχεια, παρατέθηκε δεξίωση, και επακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την δημοτική μας παράδοση από την ορχήστρα «Προβαδούροι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλειος Τσούτσουρας με την συνοδεία του Γενικού Αρχιεραρτικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως π. Ιγνατίου Μουρτζανού και του π. Βαρθολομαίου Μαργαριτόπουλου, ο εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Σεραφείμ Κοντακτσής και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Αλέξιος Κανίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης