"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Επίσκεψη κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ για την ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ, με επικεφαλής τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Θάνο Βούρδα, πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη επίσκεψη στη Θεσσαλία, οπού  θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την Διαχειριστική Αρχή, αναφορικά με την προετοιμασία της ολοκλήρωσης του έργου των δύο κάτω διαβάσεων στις θέσεις Σαράγια και Γκαζέλο του Δήμου Τρικκαίων και την προετοιμασία έκδοσης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο της  Κατασκευής Ηλεκτροκίνησης, Σηματοδότησης – Τηλεδιοίκησης της υφιστάμενης μονής σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα .

Στις 15:00 ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ θα επισκεφτεί τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας και στις 18:00 το απόγευμα το κλιμάκιο θα επιθεωρήσει την πρόοδο εργασιών στο Γκαζέλο Τρικάλων.

Την Τέταρτη 18 Μαΐου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο εργοτάξιο της Σιδηροδρομικής Γέφυρας 26 η οποία είναι χαραδρογέφυρα στη θέση «Ξεριά» (χ.θ. 40+657,03). Προκειται για τεχνικό τριών ανοιγμάτων με χαλύβδινα τόξα και σύμμεικτο κατάστρωμα, συνολικού μήκους 405 μ και πλάτους 18 μ.

Τέλος στις 16:00 το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Λιανοκλαδίου προκειμένου να διαπιστωθεί επί τόπου η πορεία των έργων .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης