"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Επίσκεψη Σάκη Ρουβά στον Κώστα Αγοραστό

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΜΙΑ ευχάριστη έκπληξη, κυρίως για το προσωπικό της Περιφέρειας αποτέλεσε η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Σάκη Ρουβά, στον «καλό του φίλο» Κώστα Αγοραστό. Πολλές οι σέλφι φωτογραφίες με τους υπαλλήλους, ενώ ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Μεγάλη χαρά και για παρέα μαθητών που «έπεσε» πάνω του, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

• Ρουβάς και Αγοραστός τα λέγανε για ώρα κι όταν επιτέλους οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο του Κ. Αγοραστού, μια υπάλληλος της Περιφέρειας πείραξε τον γνωστό καλλιτέχνη: Σάκη τι έγινε… σε έβαλε τελικά ο Αγοραστός στο ψηφοδέλτιο; Ακομπλεξάριστος ο ίδιος απάντησε αστειευόμενος: Αυτό ακριβώς έγινε. Πώς το κατάλαβες; Ο Κώστας είναι εξαιρετικός περιφερειάρχης και αξίζει να ξαναβγεί».

• Ο Σάκης Ρουβάς εξιστορούσε στον περιφερειάρχη «πόσο καλά πέρασε το προηγούμενο βράδυ στο Δαμάσι Τυρνάβου όπου βρέθηκε, μαζί με τον πεθερό του, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από το Μεσοχώρι. Με τον κ. Ζυγούλη δειπνήσανε σε ταβέρνα του χωριού, όπου φυσικά έγινε το …«έλα να δεις» από τη νεολαία (μέχρι και από γειτονικά χωριά ήρθανε!).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, οθόνη και εσωτερικός χώρος

• ΓΙΑ ΩΡΑ θαύμαζε ο τραγουδιστής τα πολλά βραβεία και τις πλακέτες που έχει στο γραφείο του ο περιφερειάρχης. «Μα τι κάνεις; Με έχεις ξεπεράσει» πείραξε τον Κώστα Αγοραστό και τον προέτρεψε να βρει ένα μεγαλύτερο γραφείο για να βάλει πιο άνετα και τα υπόλοιπα που ακολουθούν.

Γ.Ρ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης