"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

«Επί τον τύπο των ήλων» …. ο Κώστας Σκρέκας – θα υλοποιήσει τη δέσμευση του για μείωση της τιμής του αγροτικού πετρελαίου κίνησης ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανέλαβε καθήκοντα ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ένα από τα θέματα που καλείται να τακτοποιήσει είναι η μείωση της τιμής του αγροτικού πετρελαίου κίνησης. Μόλις την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στα Τρίκαλα αλλά και στις περιοδείες του στα χωριά , ο τότε υποψήφιος βουλευτής , είχε δεσμευθεί ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει την τιμή του αγροτικού πετρελαίου κίνησης . Σήμερα ο Κώστας Σκρεκας ορκίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν στη διάρκεια της θητείας του θα υλοποιήσει την υπόσχεση του.
Είναι αλήθεια ότι από τον κρατικό προϋπολογισμό χορηγείται φτηνό πετρέλαιο στους εφοπλιστές, τους ιδιοκτήτες αεροπορικών εταιριών, τους μεγαλοξενοδόχους, τους μεγαλοκλινικάρχες, αλλά ούτε ένα ευρώ για το πετρέλαιο των αγροτών που το πληρώνουν μέχρι και 1,40 ευρώ το λίτρο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σήμερα ο πολύ λίγος για οτιδήποτε έδωσε υποσχέσεις παλαιοκομματικού κοτζαμπάση ελπίζοντας ότι οι ραγιάδες θα είναι πάντα ραγιάδες.
    Μόλις σήμερα η Μέρκελ είπε ότι τα συμφωνηθέντα θα πρέπει να τηρηθούν. Οπότε άντε τώρα να δούμε κάτι κυβιστήσεις περιποιημένες με το καλημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης