"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Επανέρχονται τα σενάρια για την υποψηφιότητα του Χρήστου Λάππα στο Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την εκτίμηση τους πως ο πρώην Δήμαρχος , Χρήστος Λάππας , πρέπει να  είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2019, καθώς πρόκειται για μία «δημιουργική προσωπικότητα » ,  εκφράζουν αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και στελέχη πολιτικών κομμάτων στα Τρίκαλα .
Ήδη την εκτίμηση  αυτή εξετάζουν και στελέχη του Σύριζα   εκτιμώντας ότι μπορεί να υπάρξει συναίνεση και συνεννόηση στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου .
Ο ίδιος έχει όμως  αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος, αν και   η πολιτική του φθορά είναι ανύπαρκτη και το αποτύπωμα της προηγούμενης θητείας του στον δήμο Τρικκαίων κρίνεται από «εχθρούς και φίλους” θετικό .
Με νέα δήλωση του στην TrikkiPress  να θυμίσουμε , είχε πει  ” τόπο στα νιάτα , είπαμε τέλος , τέλος ” και επαναβεβαιώνει τη εκπεφρασμένη θέση του ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αν και οι πιέσεις που δέχεται είναι έντονες όμως σύμφωνα με τον ίδιο αυτό το σενάριο πρέπει να κλείσει και να ανοίξει ένα νέο με υγιείς δυνάμεις του τόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης