"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Επανακατάθεση από το ΚΚΕ στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης για τους εργαζόμενους της ΕΑΣ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για 6η φορά!!! καταθέτει το ΚΚΕ στη Βουλή την επίκαιρη  ερώτηση για τους εργαζόμενους της «Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων» μετά από 5 αναβολές της συζήτησης λόγω «κωλύματος» της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου !!! Αυτή τη φορά έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί την προσεχή  Πέμπτη 15 Μάρτη.

Την  απαράδεκτη άρνηση υπουργών της κυβέρνησης να απαντήσουν τόσο σε απλές, όσο και σε Επίκαιρες Ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή, με χαρακτηριστική περίπτωση αυτήν της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ , που επισκέφθηκε  τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση.

Επιχειρώντας να απαντήσει το υπουργείο Εργασίας,  σε ανακοίνωσή του ισχυρίζεται ότι «η όποια αναβολή εκ μέρους της υπουργού Εργασίας οφειλόταν σε ανειλημμένες υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς και όργανα (Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης ΕΕ, συνδιάσκεψη Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, κ.λπ.)»!

Όμως δεν πρόκειται για «όποια αναβολή», αλλά για  συνεχείς αλλεπάλληλες αναβολές, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από ταξίδια της υπουργού στο εξωτερικό.   

Επίσης, παραδέχεται ότι «σε εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις επίκαιρες Ερωτήσεις», οι οποίες όμως …«θα απαντηθούν άμεσα». Ενώ για να δείξει ότι η υπουργός δεν αρνείται να απαντήσει, αναφέρει ότι σε 14 ολόκληρους μήνες της θητείας της η Έφη Αχτσιόγλου έχει απαντήσει σε …15 Επίκαιρες Ερωτήσεις, από τις οποίες οι 11 σε βουλευτές του ΚΚΕ.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  13/3/2018                          

   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης