"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Επεισόδια μεταξύ εργαζομένων ΑΓΕΤ και πολιτών κατά της καύσης απορριμμάτων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αντεγκλήσεις μεταξύ εργαζομένων στην ΑΓΕΤ και διαμαρτυρομένων πολιτών που είχαν κινητοποιηθεί έξω από το λιμάνι του εργοστασίου με αφορμή την έλευση πλοίου που ξεφόρτωνε RDF. Τα μέλη της Επιτροπής Πολιτών με 50 ακόμη άτομα έσπευσαν στην ΑΓΕΤ για να διαμαρτυρηθούν και όπως ανέφερε το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της Καύσης των Απορριμμάτων, Στέλιος Λημνιός όλα ξεκίνησαν όταν ακτιβιστές θέλησαν να σηκώσουν πανό. Το πανό σηκώθηκε, οι εργαζόμενοι το κατέβασαν και όταν έγινε προσπάθεια να μπουν στο εργοστάσιο για να το ξανασηκώσουν απωθήθηκαν από εργαζόμενους και υπήρξε αντίδραση.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας καταδικάζει την άσκηση βίας εργαζόμενων της ΑΓΕΤ κατά της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Τα καράβια με τα αγνώστου προέλευσης και σύστασης σκουπίδια που μεταφέρονται συνεχώς προς καύση στην ΑΓΕΤ, ένα εργοστάσιο μέσα στην πόλη του Βόλου και με απαρχαιωμένη τεχνολογία, δημιουργούν κινδύνους για τους πολίτες.

Οι αρχές, αφού έδωσαν την άδεια στην ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια, παρόλο που ο Βόλος έχει αυξημένα κρούσματα καρκίνου, και η μυρωδιά καμένου πλαστικού είναι διάχυτη στην πόλη, κωφεύουν μπροστά στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες φορέων και πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης